ايجار سيارات كابروليه مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


نحـــــن نختلف عن الاخــــــــرون
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
goliet

goliet


عدد المساهمات : 46
تاريخ التسجيل : 02/08/2008
العمر : 37

اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي Empty
مُساهمةموضوع: اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي   اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي I_icon_minitimeالأحد أغسطس 03, 2008 7:27 am

بمناسبه قرب رمضان ديه بعض الحلويات الشرقيه


البسبوسه
والكنافه بالقشطه
والجلاش بالمكسرات

تعالى نبدأ بالبسبوسه


المقادير
1 كيس بسبوسه
1 علبة زبادى
3 ملاعق سمنه
ربع ملعقة بيكنج بودر
نصف ملعقة زبده

الطريقه
نحضر مسحوق البسبوسه فوقه الزبادى + السمنه + البودر وتقلب جيدا حتى تمام التماسك
ولو حسيتى انها تقيله معاكى محتاجه للميه ضيفى بالتدريج مع التقليب بس متزوديش عن ربع كوب ماء .
ندهن الصينيه بملعقة سمنه ثم نضعها بها
ويتم وضع المكسرات المفضله حسب أختيارك وندخلها الفرن على درجة حراره متوسطه لمدة تلت ساعه .
تسقى بالشربات البارد فور خروجها من الفرن





تعالى نعمل الكنافه بالقشطه

المقادير
كيلو الكنافه
1 علبة قشطه
1 كوب لبن
3 ملاعق سمنه
2 ملعقة زبده

الطريقه
أولا نضع الكنافه فى الفريزر لساعتين على الأقل حتى تبرد .
نضع فى أناء القشطه + اللبن ونقوم بمزجهم جيدا
نخرج الكنافه من الفريزر ونضغط عليها وهى فى الكيس عشان نكسرها وتبقا فتافيت صغيره .
نضع عليها 3 ملاعق سمنه وتقلب جيدا
ثم نحضر الصينيه وندهنها سمنه ونرش فيها جزء من الكنافه
( هى اكيد هتبقا فتافيت صغيره جدا بسبب تكسيرها ودى بتبقا فى الطعم أحلى )
نضع مزيج القشطه واللبن
ثم نضع فوقه المكسرات المفضله لديكى وجوز الهند
ثم نضع باقى الكنافه المتبقيه فوق المكسرات
وعليها ملعقتين الزبده ترش على وش الصينيه كلها لطعم أحلى وأحلى
وندخلها الفرن فى درجة حرارة متوسطه لمدة نصف ساعه أو حسب تحميرها
وتسقى بالشربات البارد فور خروجها من الفرن





تعالى نعمل الجلاش


المقادير
كيلو الجلاش العادى
الفول السودانى أو حسب أختيارك من المكسرات
ملعقة سمنه

الطريقه
ندهن الصينيه بالسمنه ثم نضع فوقها جزء من الجلاش
نضع فوقها المكسرات المفضله لديكى حسب أختيارك
نضع باقى الجلاش وندهن وش الجلاش بالسمنه للطعم الأحلى
ونقوم بتقطيع الصينيه قبل دخولها الفرن
ندخلها الفرن درجة حراره متوسطه تلت ساعه او حسب تحميره
وتسقى بالشربات البارد فور خروجها من الفرن .




طريقة عمل الشربات
نحضر 2 كوب ماء + 2 كوب سكر ونرفعهم على النار حتى يبدأ فى الغليان نضع نص ملعقة زبده
ونضيف حبات فانيليا أقل من ربع ملعقه ثم نتركه دقيقتين ونضع نصف ليمونه ثم يترك حتى يبرد .

نصيحه / لاتتركى الليمون يغلى مع الشربات أرفعيه من على النار بسرعه وأتركيه يبرد لكى لا يفقد الطعم المطلوب .
لا تسقى اى من الحلويات بالشربات وهو ساخن لأن ساخن مع ساخن يفقد جزء من الطعم .

طبعا انتو عارفين اني خبرة في مطبخ ياعني


اصلي يااصلىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى


ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 583
تاريخ التسجيل : 01/08/2008
العمر : 40

اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي   اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي I_icon_minitimeالأحد أغسطس 03, 2008 10:54 pm

هاتى حته بقى ولا هو شرح وبس

فتحتى نفسى والله جعت من الكلام

تسلم ايدكى يا انوووووووووووووووووج
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://caaborlit.yoo7.com
M.BRNS

M.BRNS


عدد المساهمات : 82
تاريخ التسجيل : 03/08/2008
العمر : 40
الموقع : www.islamway.com

اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي   اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 04, 2008 4:11 pm

بصى الموضوع الله جميل بس ياريت البنات تتعلم منه
فيه تعليق بسيط بس
اطبخى يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدى

بس دلوقتى بقى فيه غاز مش هتحتاجى بقى انابيب ههههههههههه
طبعا انا بضحك معاكى الموضوع هائل ربنا يكرمك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
HaNoOoN

HaNoOoN


عدد المساهمات : 803
تاريخ التسجيل : 03/08/2008

اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي   اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي I_icon_minitimeالخميس أغسطس 07, 2008 1:05 am

احلى حاجه فيكم يا بنااات الرغي والكلام وبس ووقت الفعل مافيش يعني لو واحده اديتلها المقادير دي وقولتلها اعمليها تقولي مش بعرف اعمل حلوياات اصلي لازم اشوف وحده تعملها قدامي علشان تطلع حلوه وتفضل تتحجج بمية حجه هما دووول بناات اليومين دوول يجمعوا في طرق عمايل الحلويات وما يعملوش حاجه
بس ياله هنقوول ايه قدرنا ونصيبنا وتسلم ايديكي يا ستي على الطريقه الي مش هنعرف طعم الحاجات دي ايه غير بالكلام ههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://caaborlit.yoo7.com
SHEROO_KOKO

SHEROO_KOKO


عدد المساهمات : 797
تاريخ التسجيل : 02/08/2008
العمر : 35

اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي Empty
مُساهمةموضوع: رد: اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي   اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي I_icon_minitimeالسبت أغسطس 09, 2008 8:20 am

جامدة يا انووووووووج واسم الموضوووووووووع جامد تسلم ايدك يا قمراية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اطبخي يا جارية الانبوبة فاضية يا سيدي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجار سيارات كابروليه مصر  :: ركـــن هــــو & هـــــــى :: هــــــــــــــــــــى ( الجميلات )-
انتقل الى: